ابتدایی‌ترین و مهم‌ترین چالش، زمانی‌که چسبندگی پلیمرها با مواد مختلف مورد مطالعه واقع می‌شود، درک نیروهای مهم و محرک اساسی در شروع و گسترش مقاومت چسبندگی بین پلیمر- پلیمر، پلیمر - فلز، پلیمر -سرامیک و پلیمر- مرکب و یا پوشش‌ها است. این ارتباط‌ها در محیط‌های چند متغیره مانند دما، رطوبت وجود دارد که باید مورد آزمون قرار گیرند و در نهایت، پلیمر زمینه و شیمی اتصالات می‌تواند میزان چسبندگی را تخمین بزند.

بعضی مواقع پیش میاد که سفارشی ناگهان دگرگون می‌شه. شاید علت اصلی دگرگونی این نوع سفارش‌ها زمان‌های محدود برای طراحی و یا تولید اون محصول باشه. مسلما هر محصولی برای ورود به بازار و عرضه توسط تولید‌کننده و یا واردکننده، نیاز به طراحی بسته‌بندی متناسب با بینش و رفتار مخاطب دارد. پروسه طراحی نیازمند زمان نسبتا زیادی برای رسیدن به نتیجه مطلوب و شناخت نسبی مخاطب است.

امروزه توسعه بسته‌بندی موادغذایی سبب مستقل شدن این صنعت از صنایع دیگر شده است و صنایع بسته‌بندی سهم قابل توجهی از بودجه شرکت‌های تولیدی را به خود اختصاص داده‌اند. با این وجود هنوز در این عرصه مشکلات متعددی وجود دارد و چنانکه باید و شاید بسته‌بندی‌های مناسب موادغذایی به مصرف‌کننده عرضه نمی‌شود. با توجه به اهمیت بسته‌بندی موادغذایی از لحاظ محافظت و از نظر جذب مشتری در این تحقیق به تاثیر ویژگی‌های بسته‌بندی موادغذایی بر درگیری ذهنی مصرف‌کننده برای خرید کالا پرداخته شده است.

نشانگرهای زمان-دما

دما مهم‌ترین عامل محیطی تاثیر‌گذار بر تخریب فیزیکی، شیمیایی و رشد میکروبی محصولات غذایی است. نشانگرهای زمان و دما یا TTI عبارتند از برچسب‌های کوچکی که قابلیت استفاده روی کانتینرها و بسته‌های تکی را دارند. این برچسب‌ها که به‌عنوان شاخص تازگی هم شناخته می‌شوند در مقابل نوسانات دمایی در زمان انبارمانی و یا جابه‌جایی تغییر رنگ می‌دهند و مشخص می‌کنند که چند روز به پایان زمان مصرف محصول مانده است.

شیرینی یکی از مهم‌ترین مزه‌های چشایی برای انسان و بسیاری از گونه‌های حیوانات است. ترکیبات شیرین اغلب واکنش خوشایند و مثبتی در انسان ایجاد می‌کند و تصور می‌شود این واکنش‌ها که در نوزادان هم دیده می‌شود، ذاتی باشد. امروزه به‌ندرت منطقه‌ای در جهان پیدا می‌شود که در عادات غذایی خود مزه شیرین نداشته باشند. اهمیت شیرینی با تولید شکر در جهان نمایان می‌شود که از ۸میلیون تن در سال ۱۹۰۰ به ۷۰میلیون تن در سال ۱۹۷۰ افزایش داشته است.

... به‌طور خاص، رنگ دانه‌های غیرارگانیک دارای بیشترین مقاومت در برابر حرات به کار گرفته شده در فرآیند از خود نشان می‌دهند و قوی‌ترین رنگ‌ها را دارند اما چنانچه آنها دارای فلزات سنگین کادمیوم، سرب، جیوه و کروم باشند، به‌کارگیری‌شان توسط قوانین متعددی منع خواهد شد.

با نگاه کردن به کتاب‌‌های طراحی به هفت زبان، که دیوارهای خانه‌ام را پوشانده‌اند،‌ به این نتیجه رسیدم که کتابی را که خواهان خواندن آن بودم، کتابی که بسیار علاقه داشتم آن را به دانشجویان و طراحان بدهم،‌گم شده است. از آن جایی که جامعه ما کار را برای طراحان در جهت داشتن درک روشن از ریشه‌های اجتماعی، اقتصادی و سیاسی کاری که انجام می‌دهند سخت کرده است، مشکل من چندان شخصی هم نبود. به همین خاطر تصمیم گرفتم یکی از کتاب‌‌هایی را که خودم علاقمند به خواندنش بودم شخصا بنویسم.

بعید است کسی معنای واژه "بازیافت" را نداند یا درباره آن نشنیده باشد. صنعت پرکاربرد، سودآور و بسیار حیاتی که متاسفانه برداشت‌های مختلفی از آن ارایه شده است. برداشت‌هایی که آغشته به مسایل تجاری، صنفی و یا حتی سیاسی بوده است. اینکه پلاستیک‌ها برای طبیعت بسیار مضر و به کارگیری کاغذ در جهت حفظ محیط زیست است و یا...

این مسابقه به گفته بسیاری, معتبرترین مسابقه بسته بندی دنیاست. PDF پیوست، حاوی سری نخست از برندگان سال 2013 است.

برخی از سفارش‌های طراحی بسته‌بندی، اگرچه با مشکلات و سختی فراوانی به اتمام می‌رسند اما معمولا نتیجه مطلوبی را به همراه دارند. اواسط سال 1390 سفارشی از سوی شرکت فرآورده‌های گوشتی تهران (سولیکو) مبنی بر به‌روزرسانی و تغییر یونیفرم کلی محصولات سولیکو (سوسیس و کالباس) به عهده من گذاشته شد. سولیکو برندی خوش‌نام و شناخته شده است که

امروز بسته‌بندی به راستی مهمترین نقش خود یعنی فروشنده ساکت را بازی می‌کند. تبدیل به یک رسانه شده و نماینده هویت کالا و برند به‌شمار می‌رود! خریدار انتظار دارد به وسیله بسته‌بندی نیازهای او به استاندارد کیفیت تامین شود واگر نظر او اصلا جدی گرفته نشود شاید هرگز آن کالا خریده نشود.پس چالش ما بر سر 3 تا 7 ثانیه است. فقط همین اندازه وقت داریم که خریداران را از راه حواس پنج‌گانه، ارزش‌ها و احساسات‌اش تحت‌تاثیر قرار داده و به انتخاب دعوت کنیم!

گوشت به دليل دارا بودن عوامل داخلي مساعد براي رشد اكثر ميكروارگانيسم ها و به ويژه انواع مولد فساد ،‌ محيط بسيار مناسبي براي فعاليت ميكروارگانيسم ها است و در صورت عدم كنترل عوامل خارجي، ‌به سرعت دچار فساد مي شود . ماندگاري گوشت به طور قابل ملاحظه اي متاثر از نحوه ذبح و كيفيت استحصال و عرضه گوشت است چرا كه در طي اين مراحل بار ميكروبي اوليه گوشت در نتيجه آلودگي با پوست دام ،‌محتويات روده و آب مورد استفاده در شست و شوي لاشه افزايش مي يابد.

حرفه‌هایی هستند که بیشتر از طراحی صنعتی مضر هستند اما بسیار اندکند. و شاید تنها یک حرفه از آن جعلی‌تر است. طراحی تبلیغاتی، مردم را تشویق به خریدن چیزهایی می‌کند که به آنها نیاز ندارند با پولی که ندارند در جهت تاثیر بر کسانی که اهمیت نمی‌دهند، به احتمال زیاد حیله گرفته‌ترین بخش در زندگی امروزی است.طراحی صنعتی، با اختراع چیزهای پرزرق و برق و شاید بیهوده که توسط بازاریابان فروخته می‌شود نیز نقش خود را نشان می‌دهد.

آنتوسیانین از واژه های یونانی anthos  به معنی گل و ky´aneos به معنی آبی مشتق شده است. آنتو سیانین ها جزو پرکاربرد ترین رنگدانه های گیاهی  در صنعت غذا هستند. آنتوسیانین ها ترکیبات محلول در آب بوده و به گروه ی از فلاوونوئید های پلی فنول تعلق دارند   که مسوول رنگ قرمز، ارغوانی و آبی در اندام های گیاهی مانند میوه ، گل و برگ هستند . 

در واقع ابزار بسته‌بندی هوشمند، قلب و مرکز اصلی مفهوم بسته‌بندی هوشمند به‌شمار می‌رود زیرا در واقع این ابزار است که می‌تواند بسته را در به‌دست آوردن، ذخیره کردن و انتقال داده‌های مورد نظر مجهز کند. بخش داده‌ها، پردازنده داده‌ها و شبکه تبادل داده‌ها همگی به‌عنوان سیستم پشتیبان تصمیم‌گیری در نظر گرفته می‌شوند. ابزار بسته‌بندی هوشمند و سیستم پشتیبان تصمیم‌گیری در ارتباط با هم و برای نظارت تغییرات داخلی و خارجی محصول غذایی و انتقال اطلاعات مربوط به تولیدکننده، فروشنده و حتی مصرف‌کننده طراحی شده‌اند تا...