استفاده از موادی با استحکام و کیفیت بالا برای به کارگیری در صنعت بسته‌بندی هدفی نهایی است. امروزه محققین و صنعتگران در سراسر دنیا به‌دنبال کشف موادی سازگار با محیط‌زیست(مانند رزین‌ها) هستند، به گونه‌ای که این مواد کمترین تاثیر را بر محیط‌زیست و اکوسیستم‌های طبیعی داشته و نیز از لحاظ هزینه‌های تامین مواد اولیه و تولید، به صرفه و مشابه با پلیمرهای پلاستیکی و سنتزی مشتق شده از فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی باشند.

خنده بر هر درد بی‌درمان دواست. یک ضرب‌المثل مدیریتی می‌گوید کارکنان خوشحال کارکنان بهره‌ور هستند. «کارکنان راضی» هستند که برای شما مشتری می‌آورند و مشتریانتان را خوشحال نگه می‌دارند. این کارکنان از روی خط تولید تا واحد فروش و مرکز خدمات پس از فروش شرکتتان همه و همه بر ذهن مشتری‌های شما تاثیر می‌گذارند.

قاره آفریقا، اهمیت بسیار زیادی برای شرکت‌های بین‌المللی دارد، چراکه بکر بودن این منطقه، تنوع فرهنگی و تراکم جمعیتی، بازار مصرف قوی و پتانسیل جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی، آفریقا را به‌عنوان جذاب‌ترین بازار شرکت‌های بین‌المللی معرفی نموده و حتی دولت‌ها نیز از روابط سیاسی بالای خود، برای نفوذ هر چه بیشتر شرکت‌های کشور متبوع خود در این منطقه استفاده می‌کنند.

Berkshire Labels موفقیت بزرگی در ثبت‌نام تجاری JuiceBurst به مالکیت Purity Soft Drinks داشته است که Juice Burst را تبدیل به «نخستین نام تجاری محاوره‌ای دیجیتال در بخش نوشیدنی‌های غیرالکلی» در جهان کرد.

حال این روزهای اقتصاد ایران خوب نیست. اصلا هم خوب نیست. اما حال مطبوعات از آن نیز بدتر است. در پی آن نبودم که راجع به حال این روزهای مطبوعات ایران به خصوص نشریات تخصصی‌اش، مطلبی در حد سرمقاله بنویسم اما فشار بی‌‌امان و بی‌منطق گرانی و کمبود کاغذ، کاهش منابع مالی به شکل آگهی به خاطر در تنگنا قرار داشتن آگهی‌دهندگان، کم مهری برخی فعالان اقتصادی حاضر در بخش بسته‌بندی ایران و نبود حمایت کافی از مسوولین امر به خصوص در وزارت ارشاد مرا به این ناگزیر وادار کرد.

برند را می­توان به صورت یک نام، نشانه، نماد و یا ترکیبی از این­ها دانست که برای شناسایی کالاها و خدمات یک فروشنده یا گروهی از فروشندگان و هم­چنین برای متمایز کردن آن­ها از دیگر کسانی که به عنوان رقیب شناخته می ­شوند به­ کار می­ رود. یکی ازجنبه ­های عمده در مبحث برند و وفاداری به آن، معیارِ «قیاس برند» است.

زمانی که از میان قفسه های فروشگاه مواد غذایی می گذریم رنگ های متنوع در بسته بندی مواد غذایی به چشم می خورند. اما چرا تولید کننده ها و طراحان این بسته بندی ها از برخی رنگ ها بیشتر و از برخی کمتر استفاده می کنند؟فاکتور های متفاوتی در انتخاب و به کار بردن رنگ در بسته بندی مواد غذایی تاثیر گذار هستند.

صنایع دستی ایران با داشتن بیش از 250 رشته در 14 گروه از نظر تنوع حایز رتبه اول در دنیاست.این نمونه های عینی  یادبود های فرهنگی که حاصل توامان ذوق و رنج مردان و زنانی است به طول تاریخ در روزگار اکنون ، در مرحله عرضه چشم انتظار حداقلی به نام بسته بندی است تا روند این افتخارآفرینی در میدان رقابت امروزی تداوم یابد.

مهمترین مشکلی که کیفیت انار آمادۀ مصرف را ـ همانند سایر محصولات آمادۀ مصرف ـ تحت تأثیر قرار می دهد رشد میکروبی، قهوه ای شدن آنزیمی در اثر اکسیداسیون ترکیبات فنلی و کاهش ارزش تغذیه ای آن است. در سال های اخیر به دلیل آگاهی مصرف کنندگان از خطرات کاربرد مواد نگه دارنده برای افزایش عمر پس از برداشت محصولات آمادۀ مصرف، استفاده از روش های موثر و بی ضرر برای حفظ کیفیت محصولات و جلوگیری از آلودگی های میکروبی ضروری به نظر می رسد

خواندن جملاتی از این ‌دست که «بسته‌بندی خرمای فله ایران می‌تواند قیمت آن را تا ۱۰ برابر در بازارهای جهانی افزایش دهد» از مسوولین مربوطه در خبرگزاری‌های مختلف و اشاره مستقیم به این نکته که تقریبا تمامی مشکلات خرما و صادرات آن به خاطر بسته‌بندی نامناسب است، ما را بر آن داشت تا نشستی تخصصی با حضور فعالانی از تمامی بخش‌های مرتبط  با خرما شامل تولید، طراحی و بسته‌بندی برگزار کنیم.

وجود مشكلات و معضلات اقتصادي به ويژه براي توليدكنندگان به دليل وجود تحريم‌ها و سوء‌مديريت بركسي پوشيده نيست. نبود مواد اوليه و گراني آن، نوسان قيمت ارز، تامين مواد اوليه پتروشيمي از واسطه‌ها و دلالان به خاطر سهميه نداشتن در بورس، بسياري از واحدهاي توليدي را نگران و نااميد كرده است. از اين رو براي اطلاع از عوامل ايجاد معضلات و نابساماني‌هاي موجود با آقاي مهندس محمد زيار رييس دفتر توسعه صنايع پايين دستي پتروشيمي گفت وگويي انجام داده‌ايم.

بیاتی و آلودگی کپکی از جمله مسایلی است که ماندگاری و قابلیت پذیرش نان را توسط مصرف کننده کاهش می­دهد. فرآیند بیاتی شامل تغییراتی در مغز نان می شود که پیش از تغییرات ناشی از فعالیت ارگانیسم­های عامل فساد رخ می­دهد. به طورکلی بیاتی به صورت چرمی شدن پوسته نان، سفت شدن مغز نان، کاهش رطوبت و طعم و کاهش تازگی در محصول مشخص می­شود.

از آنجایی که بسته بندی های سلولزی و پلیمری مزایا و قابلیت های زیادی از جمله چاپ پذیری عالی و شکل پذیری با هزینه پایین دارند به وفور مورد مصرف صنعت بسته بندی قرار گرفته اند. البته در کنار تمامی مزایا مشکلاتی هم وجود دارد که نباید از آن چشم پوشی کرد. یکی از مشکلات بسته بندی های سلولزی( کاغذ و مقوا) وحتی برخی پلیمرها مهاجرت مواد مضر است .

بر طبق آمار، تولیدکنندگان قوطی نوشیدنی اروپایی BCME در سال 2002 ، بازار جهانی برای قوطی های نوشیدنی تقریبا حدود 220میلیارد عدد برآورد شد که آمریکای شمالی تقریبا بیش از نیمی از کل حدود108میلیارد قوطی را به خود اختصاص دادو از آسیا با 40میلیارد و اروپا با 38 میلیارد پیشی گرفت .

در کارخانه کارتن سازی علاوه بر کنترل کیفیت مواد اولیه از جمله کاغذ لاینر(کرافت)، کاغذ فلوت(OCC) و چسب و... ، محصول نهایی ( کارتن ) هم از نظر کیفی بررسی و کنترل  می شود. بعد از تولید محصول ، فرایند کنترل کیفیت کارتن آغاز می شود که کار اصلی کنترل ابعاد (طول ،عرض وارتفاع)  است به عبارت دیگر ابعاد جعبه تولید شده باید متناسب با ابعاد کالایی باشد که در آن قرار می گیرد .