11- قوطی‌ها از درون یک شیار زن عبور داده می‌شوند جایی که دیواره آنها به طور دایره‌ای شیار زده می‌شود تا استحکام لازم به دست آید.

قوطی آلومینیومی دارای قابلیت بازیافت بسیار بالایی است، بدین معنی که می‌توان این قوطی را ضمن استفاده و بازیافت، به‌طور ممتد و بی‌پایان در چرخه تولید به‌عنوان قوطی جدید مورد استفاده قرار داد. این چرخه، از تولید تا حضور قوطی بازیافت شده در قفسه فروشگاه‌های مواد غذایی و سپس بازگشت آن به کارخانه جهت باز تولید کمتر از 60 روز به طول می‌انجامد که ماحصل این چرخه برای حفظ ذخایر طبیعی و فرآیند سالم‌سازی محیط زیست ارزش فراوانی دارد. آمار رسمی سازمان‌های مرتبط با بازیافت بسته‌بندی‌های آلومینیومی در آمریکا نشان می‌دهد تهیه یک قوطی جدید با استفاده از قوطی‌های باز یافتی در مقایسه با تولید آن از مواد خام می‌تواند تا 95درصد انرژی را صرفه جویی کند و همچنین به میزان زیادی سبب کاهش فضای نگهداری بقایای قوطی‌ها شود.

گوناگونی نوشیدنی‌های مختلفی که تا به حال تولید شده‌اند بسیار زیاد بوده است. آنها طیف گسترده‌ای از شیر و نوشیدنی‌های ترکیبی پایه شیر گرفته تا آبمیوه و سبزیجات را شامل می‌شوند حتی آماده‌سازهای برشتوک علاوه بر این در بسیاری از کشورها همین نوشیدنی‌ها را به صورت الکلی تولید می‌کنند و تنوع نوشیدنی‌ها نیز مدام در حال افزایش است، با افزایش پیوسته گوناگونی در طرز تهیه آنها و مواد اولیه قابل ترکیب با یکدیگر، که این موضوع تاثیر خاصی بر ظاهر، مزه و در نتیجه روان‌پذیری (flowabilitg) این نوع ماده غذایی دارد.

 در این مقاله سعی می‌شود به برخی اشکالات و مشکلات عمده در تولید قوطی‌های مورد استفاده در صنعت بسته‌بندی مواد غذایی پرداخته شود. این مشکلات شامل مشکلات پوشش‌های شیمیایی، ورق‌های مصرفی و قوطی می‌شود.

... به همین خاطر استانداردهایی برای اینکه یک بسته ضددسترسی کودکان باشد یا نه تعیین شده است اگرچه انسان‌ها در هوش و چالاکی با هم متفاوتند و آزمایش‌هایی که کودکان را به صورت گروهی در نظر می‌گیرد چندان ایده‌آل نیستند. با این وجود دلگرم‌کننده است که از هنگام معرفی آزمایش‌ها، بروز بلع محصولات خطرناک توسط کودکان بسیار کمتر شده است. هر چه درجه آگاهی عمومی بالاتر می‌رود، به‌کارگیری بسته‌بندی ضددسترسی کودکان نیز افزایش پیدا می‌کند اما هنوز شک‌هایی در مورد میزان مشارکت وجود دارد. این اطلاعات از (EN 862:1997) استخراج شده است.

در سال‌های اخیر امر بسته‌بندی صنایع‌دستی مساله ای قابل توجه و تامل برای مسوولان و هنرمندان صنایع‌دستی شده است. برگزاری همایش‌های مختلف ملی و منطقه‌ای در این باره حاکی از اهمیت این مساله است، اما به نظر می‌رسد با وجود چالش‌های فکری متخصصان و دغدغه‌های موجود، هنوز بسته‌بندی صنایع‌دستی در ایران در مراحل اولیه تکاملی کاربردی خود قرار دارد. شاهد چنین مساله ای در بزرگترین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنایع‌دستی که خرداد ماه سال‌جاری در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران و با حضور هنرمندان منتخب صنایع‌دستی کشور برگزار شد به و ضوح آشکار بود.

امروزه صرف‌نظر و چشم‌پوشی از تاثیر سبک زندگی که تاثیر مستقیم بر تصمیم‌گیری‌های خرید مصرف‌کنندگان دارد، دشوار است .تقاضای مصرف‌کنندگان با توجه به کاهش وقت و زمان برای غذاهای آماده و بسته‌بندی‌های مناسب با دسترسی آسان همواره در حال افزایش است. برای صنعت بسته‌بندی‌ روش‌های دارای نوآوری در انتخاب بسته‌بندی‌های مناسب برای یخچال در سوپرمارکت‌ها روش مطلوبی است. انتظارات مشتریان از کیفیت مواد غذایی در حال افزایش بوده و بالا رفتن سطح آگاهی‌های بهداشتی و دیگر مسایل موجود چالش‌هایی را برای خرده‌فروش‌ها و تامین‌کنندگان بسته‌بندی‌ ایجاد نموده است.

سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی تداوم سال جهاد اقتصادی است اما باید گفت که سال 90 بدترین سال برای تولید بود. هدفمندی یارانه‌ها، تعیین دستوری قیمت ارز، تورم و تشدید تحریم‌ها اثرات مخربی بر تولید گذاشتند. عدم اجازه برای افزایش قیمت‌ها با وجود افزایش هزینه‌ها و عدم تخصیص یارانه پیش‌بینی شده در قانون هدفمندی برای بخش تولید نفس تولیدکنندگان را به شماره انداخت.

 

پدیده رکود تورمی بروز همزمان دو معضل اقتصادی نرخ رشد تورم بالا و نرخ پایین رشد اقتصادی است که عوارض و پیامدهای بسیار نامطلوبی از جنبه‌های مختلف بر فروش تحمیل می‌کند که شما را ملزم می‌کند زیرکانه‌تر بازاریابی کنید و کارهایی را انجام دهید که مشتری را خوشحال می‌کند و رقبا از انجام آن ناامید و هراسانند!

صنعت تولید شکر پنیر بجنورد که امروزه در میان ایرانیان به عنوان سوغات خطه خراسان شمالی شناخته می‌شود، یکی از صنایع بومی و سنتی کشورمان با قدمتی بیش از سیصدسال است که در کنار کشاورزی موتور محرکه اقتصاد ضعیف‌ بخش خصوصی این منطقه محسوب می‌شود.شکر پنیر چاشنی دلپذیر چای است و به علت برتری‌هایش نسبت به قند و سایر چاشنی‌های چای بیشترین مورد مصرفش نیز در همین زمینه است.

بسته‌بندی به صورت معمول دارای فرآیند خاص و تعریف شده‌ای است و با در نظر گرفتن سناریوی خاص برای هر قسمت از محصول تبیین شده و براساس آن، گروه طراحی که مشتمل بر تخصص‌‌های متفاوتی است، شروع به طرح‌ریزی و حل نمودن مسایل پیش‌روی هر طرح می‌کند.

 

در سال‌های اخیر صنعت تولید کاغذ در آسیا و به‌خصوص کشور چین رشد چشمگیری داشته است تا آنجا که تولیدات این منطقه به اغلب کشورهای جهان صادر می‌شود در این نوشتار وضعیت پنج شرکت از بزرگترین مجموعه‌های کاغذسازی در چین را بررسی می‌کنیم.

 

علت پایدار شدن این است که قند و نمک، آبمیوه و یا آب سایر مواد غذایی را بیرون می‌کشند و از این‌روست که میوه‌هایی که در محلول غلیظ قند می‌اندازیم، جمع می‌شوند.به تعبیر دیگر، در روش خشک کردن، آب و رطوبت از مواد غذایی گرفته شده ودر نتیجه باکتری‌ها و میکروارگانیسم‌ها نمی‌توانند رشد کرده و تکثیر پیدا کنند و فعالیت آنزیم‌ها نیز آهسته می‌شود. مواد غذایی خشک شده باید در ظرف‌های دربسته نگهداری شوند تا از نم کشیدن و رطوبت‌رسانی دوباره آنها و در نتیجه رشد میکروب‌ها جلوگیری به عمل آید.

این مسابقه هر سال توسط بزرگترین موسسه مقوایی اروپا با نام Pro Carton  و با همکاری   ECMA  برگزار می شود.