امروزه صنعتی شدن جوامع و کاهش زمان متوسط صرف غذا، همچنین نیاز به سرعت بالای پخت در آشپزخانه‌های صنعتی، در کنار مسایل بهداشتی و نیاز به نگهداری سالم و بهینه مواد غذایی، باعث تولد نیازی جدید به بسته‌بندی‌های خاص شده است. کاهش هزینه‌های تهیه غذا و سرعت بالای آماده‌سازی غذا در سازمان‌ها و مکان‌هایی که به‌صورت تخصصی به تهیه غذا روی آورده‌اند بسیار ضروری به نظر می‌رسد.

ادامه مطلب نظرات (0) کلیک ها: 2519
هر نسل تاثیرهای خود را بر طراحی بسته‌بندی می‌گذارد. تاثیر Gen Z بر این روند چه خواهد بود؟

 Millennials (هزاره‌ها/ متولدین دهه 1990 تا ابتدای دهه 2000) و اولویت‌های بسته‌بندیشان نیازمند توجه هستند چراکه آنها سهم قابل توجهی از بازار امروز را در اختیار دارند، به‌ویژه برای کالاهای مصرفی بسته‌بندی شده، و در آینده نزدیک نیز در صدر قرار خواهند داشت. اما چه تغییراتی در طراحی بسته‌بندی و تولید را در هنگامی که نسل بعدی یعنی Generation Z، رشد یابند و سرمایه‌های اقتصادی را در اختیار گیرند، خواهیم دید؟

ادامه مطلب نظرات (0) کلیک ها: 2053

آیا آماده شروع یک استارت‌آپ هستید؟ بهتر است بدانید که چرا باید پیش از شروع درمورد بسته‌بندی فکر کنید و برای اینکه بتوانید در زمان مناسب بسته‌بندی مناسبی در دست داشته باشید با متخصصان مشورت کنید.

ادامه مطلب نظرات (0) کلیک ها: 2195

امنیت مواد غذایی امروزه مساله بسیار مهم و نگران‌کننده‌ایست که دورنمای آینده نزدیک آن دولت‌های صنعتی و پیشرفته و همچنین کمتر توسعه‌یافته و فقیر را بسیار نگران کرده است. از این‌رو متخصصین کشاورزی، اقتصاد، تغذیه و اکولوژی با چالش یافتن راه‌حل برای این مشکل روبه‌رو هستند. ریشه‌های این مساله تا حدی وسیع و به هم پیوسته است که کنترل و حل آن همکاری هماهنگ و منسجم مجموعه جهانی را طلب می‌کند. در این مطلب که چکیده‌ای از گزارش وزارت غذا و کشاورزی آلمان در سال 2016 است، ریشه‌ها و راه‌حل‌های پیشنهادی ایمنی مواد غذایی و تغذیه مورد بررسی قرار گرفته است.

ادامه مطلب نظرات (0) کلیک ها: 2716

در سال 2015، در میان تمام شرکت‌هایی که به وسیله NIKE Equipment به رقابت دعوت شده بودند، OIA Global در پرتلند اورگان، برنده چالش ارتقا و اجرای ایده بسته‌بندی توپ و همزمان اصلاح چرخه توزیع بسته‌بندی فعلی که از سال 2007 درحال اجرا بود، شد. چالش اصلی، طراحی بسته‌بندی متفاوت از نمونه‌های موجود بود.

ادامه مطلب نظرات (0) کلیک ها: 3351

 درب‌ها و گردن ظرف‌ها هر دو با اندازه 18 میلی‌متر تولید می‌شوند که در سه ابعاد TEH مورد ارزیابی قرار می‌گیرند. استانداردها و خطاهای پذیرفته‌شده‌ای برای شیشه (BS 1918) و پلاستیک (BS 5789) وجود دارند که دهانه و درب ظرف باید مطابق با آنها تولید شوند.

ادامه مطلب نظرات (0) کلیک ها: 3080

هنگامی که صحبت از دلارهای بزرگ به میان می‌آید، ادعای آسیب به محصول این پتانسیل را دارد تا به صدر گزارش‌های داخلی و مدیریتی برود به‌خصوص اگر از سیستم ترکیبی برای حمل‌ونقل کالا استفاده می‌کنید. از آنجایی که همه می‌خواهند محصولاتشان بدون کوچکترین آسیب و حتی خراشیدگی به مقصد برسد، «علم بهبود بسته‌بندی» معنای تازه‌ای پیدا می‌کند (در این خصوص در شماره آینده صحبت خواهیم کرد.) چنانچه حادثه درصد بالایی از حجم کلی حمل‌ونقل شما را دربرمی‌گیرد یا خسارت به خاطر ارزش بالای کالای مورد حمل زیاد است، باید بدانید که این موضوع می‌تواند تا بالاترین سطح از مجموعه شما را تحت تاثیر قرار دهد.

ادامه مطلب نظرات (0) کلیک ها: 722
کارشناسان مختلف در کنفرانس SPC Advance، این موضوع را بررسی کردند

در پنل کنفرانس SPC Advance 2016، بحث‌‌های جالبی در مورد دیدگاه‌های غیرمعمول درخصوص به‌کارگیری مواد بازیافتی یا فیبر خام برای بسته‌بندی درگرفت. بحث در مورد مزیت‌های زیست‌محیطی به حداکثر رساندن محتویات بازیابی شده در بسته‌بندی‌های کاغذی در مقابل استفاده از فیبرخام یکی از موضوعات پیچیده است و هنگامی که موضوع برای درک بهتر ساده می‌شود، ممکن است جزییات مهمی که برای فهم موضوع حیاتی هستند، از دست بروند.

ادامه مطلب نظرات (0) کلیک ها: 2965

گردو میوه منحصربه‌فردی است که به‌طور گسترده در دنیا مورد کشت و کار قرار می‌گیرد. این محصول از نظر تولید جایگاه سوم را در بین سایر خشکبارها به خود اختصاص داده است. در طول دهه گذشته تولید گردو در جهان به دو برابر افزایش یافته است. ایران با تولید 170هزار تن گردو در سال از مهم‌ترین کشورهای تولید‌کننده گردو در جهان به حساب می‌آید. مغز گردو هم به‌صورت کامل و هم به‌صورت آسیاب شده در تهیه محصولات غذایی، شیرینی، نان و... استفاده می‌شود.

ادامه مطلب نظرات (0) کلیک ها: 4789

پدیده پشت‌زنی به انتقال مرکب خیس به سطح چاپ نشده سوبسترا در سینی تحویل تلقی می‌شود. پدیده پشت‌زنی در اکثر روش‌های چاپی رخ می‌دهد که اثراتی از مرکب بر روی سطح کاغذ در قسمت تحویل به پشت کاغذ چاپ شده بعدی منتقل می‌شود. این پدیده را می‌توان با اطمینان از سازگاری سوبسترا و مرکب کنترل کرد تا نفوذ حلال مرکب بهبود یابد. زمانی‌که مرکب افست خشک می‌شود حلال مرکب در درون کاغذ طی چند ثانیه جذب شده و رنگدانه را ترک می‌کند و در سطح کاغذ ثابت می‌شود؛ که درنهایت با گذر زمان به‌طور کامل خشک می‌شود. وزن پایه یکی از مهمترین فاکتورهای اساسی در کنترل پدیده پشت‌زنی محسوب می‌شود[1]. پدیده پشت‌زنی با الکتریسیته ساکن افزایش می‌یابد زیرا سطوح کاغذها با الکتریسته ساکن به هم می‌چسبند و باعث افزایش پدیده پشت‌زنی می‌شود[2]. افزودنی‌هایی مانند ترکیبات یا اسپری‌های ضدپشت‌زن بعد از چاپ را می‌توان جهت کاهش پدیده پشت‌زنی بکار برد. چسبیدن دو صفحه کاغذ به هم به علت پدیده پشت‌زنی به‌عنوان پدیده مسدود شدن[2] نامیده می‌شود. جداسازی صفحات مسدودشده منجر به صدمه به یکی و یا هر دو صفحه چاپی می‌شود.

ادامه مطلب نظرات (0) کلیک ها: 3198

 شرکت‌های تولیدکننده موادغذایی و نوشیدنی که از فرآیند فشار بالا (HPP) استفاده می‌کنند، راهی یافته‌اند تا تایید کند که این عملیات انجام شده است.HPP به چندین علت منطقی در چند سال گذشته به روشی محبوب در بازار غذا و نوشیدنی تبدیل شده است: کیفیت بهتر محصول و طول عمر بیشتر آن، به‌عنوان مثال. اما تاکنون نشانگر دیداری واضحی برای اینکه تایید کند بسته غذا یا نوشیدنی تحت عملیات HPP قرار گرفته یا نه وجود نداشته است. هر بسته‌ای که به هر علت این فرآیند را از دست دهد، ریسک غذایی بالایی را برای محصول ایجاد می‌کند.

ادامه مطلب نظرات (0) کلیک ها: 3288

 پاکت‌های انعطاف‌پذیر مزیت‌های بسیاری با خود دارند. امتیازهایی همچون نفوذناپذیری در برابر رطوبت و اکسیژن، مصرف کمتر مواد اولیه و هزینه‌های پایین تولید. پاکت‌های انعطاف‌پذیر همچنین به‌طور کلی دارای نسبت بالاتر محصول به بسته‌بندی در مقایسه با بسته‌بندی‌های سخت هستند و به انرژی کمتری برای تولید نیاز دارند. مصرف‌کنندگان به سمت این نوع بسته‌بندی جذب می‌شوند زیرا کوچک و سبک است که آن را برای حمل غذا و نوشیدنی ایده‌آل می‌سازد. با ظهور پاکت‌های انعطاف‌پذیر بیشتر در قفسه فروشگاه‌ها، مالکان برند به‌دنبال راه‌های تازه‌ای هستند که پیروز رقابت باشند.

ادامه مطلب نظرات (0) کلیک ها: 3254

پیش از هر چیز، گردن ظرف به‌عنوان پایان کار شناخته می‌شود. این بدین خاطر است که در تولید اولیه ظرف‌های شیشه‌ای (در حدود 3400 سال قبل)، بدنه بطری و بخش گردنی آن جداگانه تولید می‌شوند و «پایان» یا خاتمه فرآیند، اتصال آنها به یکدیگر بود.

ادامه مطلب نظرات (0) کلیک ها: 3533

کار همچسبی و چسبندگی اصطلاحات کاربردی در زمانی‌که فرآیند ترشوندگی مورد مطالعه قرار می‌گیرد، می‌باشند. کشش سطحی مایع، انعکاسی از انرژی همچسبی آن می‌باشد نیروهای همچسبی از نیروهای درون مولکولی مایع نشات می‌گیرد. کار همچسبی (WC) به صورت کار لازم جهت جداکردن حجمی از سطح مقطع می‌باشد که با فرمول زیر تعریف می‌شود.

ادامه مطلب نظرات (0) کلیک ها: 4496

این نوع بسته‌بندی که در سال‌های اخیر برای عرضه انواع گوشت قرمز و سفید، ماهی، پنیر و سوسیس بیش از پیش استفاده می‌شود، نوعی خاص از بسته‌بندی اسکین با کیفیت بسیار بالا با استفاده از فیلم‌های بسته‌بندی خاص است.

ادامه مطلب نظرات (0) کلیک ها: 3719